Helt kort om METAsundhed:

- METAsundhed, også kendt som METAmedicin, er et holistisk syn på sundhed og sygdom baseret på kroppens/cellernes intelligens.

- METAsundhed tror på, at krop, sind og ånd er forbundet, og at traumer kan være medvirkende årsag til sygdom.

- METAsundhed mener, at sygdom kan skyldes en meningsfuld biologisk proces, som aktiveres af kroppen for at håndtere en bestemt oplevelse.

- Metoden bygger på over 30 års erfaringer og cases, men er ikke evidensbaseret.

- METAsundhed er ikke en behandlingsform, men en forståelses- og analysemodel.

Uddybende: Hvad er METAsundhed og hvor stammer teorien fra:

METAsundhed, også kendt som METAmedicin, er som sagt et holistisk syn på sundhed og sygdom baseret på kroppens/cellernes intelligens.

Metoden er oprindeligt udviklet af lægen, Dr. Geerd Ryke Hamer, som kaldte sin teori for ”The New Medicine” baseret på 20 års forskning og samtaler med 31.000 patienter.

Siden er teorien videreudviklet af IMMA – The International Meta-Medicine Association og bragt til Danmark og videreudviklet af Lars Mygind, hos hvem jeg ligeledes har taget min uddannelse på Mygind Institue. 

Metoden bygger nu på over 30 års erfaringer og cases, men er ikke evidensbaseret.

Den danske forening for METAsundhedsterapeuter hedder METAsundhed Danmark, og jeg er naturligvis medlem heraf.

IMMA - The international meta-medicine association: I dag bliver METAsundhed videreudviklet af læger, terapeuter og forskere fra hele verden i IMMA – The international Meta-Medicine association.

METAsundhed er ikke en behandlingsmodel, men et analyseredskab og kan derfor ikke stå i stedet for en lægelig konsultation, men være et værdifuldt supplement.

Se fanen `METasundhedsanalyse`for at læse mere om, hvad en METAsundhedsanalyse indeholder.

UDTALELSE

"Jeg har luret på META-sundhed i snart 4 år, men havde bare ikke fundet den rette terapeut før Mette pludselig dukkede op. Jeg er så taknemmelig for at Mette i dén grad har hjulpet mig med at få bevidsthed på mine indre problematikker, konflikter og traumer som havde manifesteret sig fysisk hos mig. På trods af at jeg har en holistisk kropsuddannelse selv, kunne META og Mette’s helt særlige måde at kommunikere META-sundhed på, give mig HELT nye indsigter som var så præcise og oplysende at det uforløste forløste sig i mig over en relativ kort periode. Mette har formået at være den smukkeste katalysator for at healingen kunne få plads - med sin kærlige energi og sin raffinerede måde at balancere adskillelse og egne erfaringer i sine sessioner, føler man sig dybt set og hørt og i meget trygge hænder. I kraft af sessionerne med Mette har jeg også lært META-sundheds tankegangen til husbehov og forstår mig selv meget bedre og kan nu i endnu højere grad koble min krop, mit sind og min ånd sammen, og derved kommunikere med mig selv så jeg selv kan forløse/forstå og slippe de ting som kommer op. Min erfaring i det her forløb er at ALT har en sammenhæng. Så hvorfor ikke bare tage det ved roden og forløse det ❤️". - Mathilda, METAsundhedsanalyse online.

"Kære Mette. Det har været en fornøjelse at modtage dine sessioner. Din viden inden for Metamedicin gjorde mig nysgerrig på, om du kunne hjælpe mig. Du har været god til at forklare sammenhænge mellem krop og psyke. Du er en virkelig dygtig behandler der straks mærker energien og blokeringerne man måtte have. Jeg føler mig i virkelig trygge hænder, og har følt mig både lettet og i mere flow efterfølgende. Jeg har fået en bedre nattesøvn og er blevet meget bedre til at sætte grænser og se mit eget værd, så jeg ikke presser mig ud i stress. Du formår at komme et lag dybere på en empatisk, støttende og meget nænsom måde" - Maria, dybdegående 1:1 forløb via Zoom.