Essentiel traumeforløsning

- healing af dit indre barn

"Hos Mette oplever jeg vitterligt uendelig støtte, omsorg og kærlighed 💗 Mette skaber det mest trygge, respektfulde og rummende rum jeg kan forestille mig og mere til, og hun besidder den vidunderlige gave; at hun har den mest indfølende og spot on fornemmelse for, hvad der sker i mig og i rummet. Imellem sessionerne oplever jeg kropslig forløsning uden min bevidste indvirken; pludselig rokerer det hele bare på plads i mine celler, og jeg ved, at der er en dybere forklaring, men for mig føles det bare som ren kærlighedsmagi. Derudover er jeg i mit forløb med Mette blevet bedre og bedre til selv at holde og rumme mit indre barn på et dybt healende plan - netop fordi Mette, i sine helt unikke sessioner, giver SÅ smukke eksempler på, hvordan jeg kan gøre det i ren VÆREN, accept, respekt og kærlighed til mig selv og mit indre barn 💗. Jeg takker dig af hele mit hjerte for det smukke, transformerende og kærlighedsfulde arbejde du gør 🙏❤️ og jeg takker mig selv for at have givet mig selv lov til at investere i så rolig, kærlig og dyb transformerende healing" - Michaela. 

 

Sessionerne foregår udelukkende online 1:1

Priser:

1. indledende session, varighed 75 min.: 1075 kr. Ved første indledende session har jeg sat ekstra tid af til afklarende spørgsmål etc. Denne tid er inkluderet i prisen. 

Efterfølgende sessioner kan købes enkeltvis til 1075 kr. pr. session, af 60 minutter, eller som et forløb på 4 sessioner, af 60 minutter, til 3900 kr. Besparelse; 400 kr.

Tilbuddet kan gentages ubetinget efter de 4 sessioner er afholdt.

Betaling:

Beløbet betales forud for 1. session session via mobilepay på 61711996, Mette Buhl, eller ved kontooverførsel på reg.nr. 7410 kontonr. 2076827292, Jutlander Bank. 

Afbud:

Hver eneste tid er værdifuld, så hvis du er forhindret i at bruge din tid, så meld gerne afbud i god tid, så andre kan få glæde af den.

Ved afbud bedes du melde afbud pr. mail senest kl. 16.00 dagen før din session.

Ved afbud senere hæfter du for 50 % procent af betalingen. Ved udeblivelese uden afbud hæfter du for hele betalingen.