Essentiel traumeforløsning

- healing af dit indre barn

Jeg tilbyder udelukkende sessioner online. Det betyder at du uafhængigt af geografi kan bestille tid hos mig, og at jeg kan tilbyde dybe, forløsende sessioner, mens du sidder i din egen stue og på et tidspunkt, der passer dig. 

Når vi sidder 2 mennesker overfor hinanden via en skærm, så dannes der et helt særligt nærværende rum, hvor tilstedeværelsen er lige så dyb og ærlig, som når vi mødes ansigt til ansigt. Den eneste forskel er, at jeg som terapeut, i forbindelse med EFT/tankefeltterapi, nu guider dig i forhold til at tappe på punkterne for meridianerne, hvor det mig, der gør det, hvis vi var i samme rum.

Til online sessioner anvender jeg den sikre videoforbindelse Zoom. Det eneste du skal gøre forud for sessionen er at sende mig din mailadresse og sætte dig klar ved din computer eller Ipad. Så sender jeg dig et link via din mail, som du skal klikke på, på det aftalte tidspunkt, og på den måde forbindes vi via video.

 

Anna om EFT/tankefeltterapi sessioner online:

"Jeg har fået flere TFT behandlinger via Skype af Mette, og jeg må bare sige, det rykker for vildt. Hver gang har det været dybt forløsende og healende. Mette er en meget dygtig, empatisk, nærværende behandler. Selvom behandlingerne foregår via Skype, så formår Mette at skabe et meget trygt og nærværende rum at være i. Det er en ganske særlig kvalitet ❤. Jeg har ikke på et eneste tidspunkt følt mig alene, men til gengæld hver gang følt mig set, rummet, støttet og løftet hele vejen igennem. Mette har mine aller varmeste anbefalinger ❤" . - Anna.