Healing af fødselstraume, 1:1 onlineforløb.
“Mette har hjulpet mig med at heale mit fødselstraume. Det har været den vildeste, mest forløsende, underlige og dejligste oplevelse. På kort tid kom der ro på min krops nervesystem og jeg følte mig ikke længere stresset. Undervejs opstod flere åbenbaringer, som blandet andet betød at jeg fik normaliseret min mælkeproduktion på mit ene bryst, som havde været påvirket siden oplevelsen, så der nu er ens produktion på begge bryster. Det var utrolig trygt og rart og rørende at føle sig set, hørt og forstået allerede fra første øjeblik, på trods af at sessionerne afholdes online. Jeg er virkelig taknemmelig og jeg vil ikke tøve et sekund med at tage fat i Mette igen, hvis der skulle dukke mere op”. ⁣- Elise


Stinne, 1:1, dybdegående onlineforløb.
"Jeg begyndte hos Mette efter anbefaling fra min søster, som havde haft et par ganges session hos Mette på det tidspunkt. Jeg skulle på en måde tage tilløb til at gå denne vej, da det ikke umiddelbart er den vej, jeg naturligt ville vælge.

Jeg havde gået i terapi hos psykologer i årevis, og havde også fået styr på mange udfordringer i og omkring mit liv, og mine børns udfordringer. Men det var tydeligt for mig, at der manglede noget i min udvikling. En slags kobling mellem min hjerne og min krop. Jeg er/var meget et hovedmenneske, men jeg må sande, at jeg følte mig amputeret i mange henseender. Noget manglede. Ind til jeg læste Mettes hjemmeside. Det var som om hun talte til mig, og jeg kunne mærke, at min krop gav efter og bare måtte “møde Mette”. Jeg var meget nervøs, for det var helt nyt for mig og føltes meget usikkert. Jeg blev faktisk nødt til at skrive til Mette, hvordan jeg havde det inden første session, da jeg følte mig på mega usikker grund.

Men. Mette kan, som ingen anden kan, åbne mig fuldstændigt op. Helt til mit inderste indre, og ind til min indre lille barn. Og hun lader min krop tale min sandhed, og fortolker min krops signaler på viseste og smukkeste vis. Hos Mette er jeg aldrig forkert.

Min krop fortæller mig sandheden. Og i rum med Mette bliver afsavnet, ensomheden og forladtheden i mit liv nænsomt holdt og støttet, heelet og forløst. Der bliver holdt rum for hele min rejse hos Mette.

Jeg er overvældet over, at kunne arbejde med mine traumer på denne dybe, heelende måde, og opnå den nye dybe indsigt og viden i og om mig selv. Det giver så stor mening for mig, endelig at få min krop med. Jeg føler mig, for første gang i mit liv hel.

Jeg er blevet vældig optaget af epigenetik, da jeg ser mine børn kæmpe samme kampe, som jeg gjorde som barn, - og senere som voksen. Sessionerne med Mette stiller dermed, helt uden tung byrde, men kun naturligt, krav til, at jeg tager ansvar for at arbejde med mit liv, så jeg kan sætte mig selv fri af generationstraumerne og give den bedste gave til mine børn, og til mig selv. Frihed.

Som menneske står jeg i dag, faktisk allerede fra første session, meget stærkere og langt mere grounded i mig selv. Jeg har opnået en indre ro, jeg aldrig havde troet muligt. (Jeg har jo aldrig oplevet det før). Min proces skaber ringe i vandet, og på forunderlig vis påvirkes mine børn og min mand også. 

Mit liv er i allerhøjeste grad beriget. Mette har dig! Jeg kan, - andre kan også! Mette får mine bedste anbefalinger til traumeforløsning og heeling af dit indre barn!" -Stinne 

Hanne, 1:1 dybdegående onlineforløb. “Det var som om, at der endelig var en vis kvinde der talte mit sprog. Kroppens sprog. Det har virkeligt vendt mine udfordringer at få helet dybt i kroppen, og ikke bare få den terapeutiske forklaring på, hvorfor jeg har reageret, som jeg har. For viden kan ikke ændre på kroppen. Det kan forløsning til gengæld. Og det er det man oplever sammen med Mette. I et trygt, kærligt rum, som man ville ønske kunne vare for evigt.

Jeg har selv gået tre år i terapi, og arbejdet dybt med en efterfødselsreaktion, men det var først da jeg begyndte et forløb hos Mette, at jeg syntes at forstå helheden.

Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Mette, hvis man er i gang med at arbejde med sig selv, og hvis man er åben for at verden kan se lidt anderledes ud, end man hidtil har set den. De samme temaer jeg altid har arbejdet med, er bare blevet nemmere at se på i lyset, og dermed bliver de slet ikke lige så store. Sådan helt seriøst, forestiller jeg mig nogle gange, i pressede situationer, at Mette står bag ved mig og sender varm energi,og stiller de helt rigtige spørgsmål, på den der blide, kærlige, heelende måde - og så bliver jeg rolig og god mod mig selv, og klare mine udfordringer lidt bedre.  

Jeg har fået så meget med allerede efter et par måneder, og jeg glæder mig til at arbejde endnu dybere, sammen med Mette. Kun mine allervarmeste anbefalinger, fra indersiden af mit hjerte. Alle fortjener en Mette". - Hanne


Mette Bo, onlinesession 1:1:
"Mette er imødekommende og hjertevarm, straks hun smilende tager imod i sit online terapirum og er helt suveræn til at være nærværende - opmærksom på, at det kan være en sårbar situation, man er i.

Processen har været meget øjenåbnende og blandt andet givet mig øget selvindsigt og en større bevidsthed om traume (egen fostertilstand og fødsel), triggere og mønstre. Det er jeg meget taknemmelig for.

Jeg kan mærke, at der er sket en udvidelse af mit hjerte, forstået på den måde, at jeg tænker utroligt kærligt om mig selv og passer bedre på mig. Samtidig har jeg en større forståelse for - og kan bedre anerkende - mine forældre. Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger". - Mette Bo

 

Maria, dybdegående 1:1 onlineforløb. "Kære Mette. Det har været en fornøjelse at modtage dine sessioner.

Din viden inden for Meta medicin gjorde mig nysgerrig på, om du kunne hjælpe mig. Du har været god til at forklare sammenhænge mellem krop og psyke.

Du er en virkelig dygtig behandler der straks mærker energien og blokeringerne man måtte have. Jeg føler mig i virkelig trygge hænder, og har følt mig både lettet og i mere flow efterfølgende. 

Jeg har fået en bedre nattesøvn og er blevet meget bedre til at sætte grænser og se mit eget værd, så jeg ikke presser mig ud i stress. Du formår at komme et lag dybere på en empatisk, støttende og meget nænsom måde.

Tusinder af tak for din hjælp - jeg kommer gerne igen for at få hjælp til at se sammenhænge mellem krop og psyke". - Maria.

Anna om EFT/tankefeltterapi sessioner online:

"Jeg har fået flere sessioner via Skype af Mette, og jeg må bare sige, det rykker for vildt. Hver gang har det været dybt forløsende og healende.

Mette er en meget dygtig, empatisk, nærværende behandler. Selvom behandlingerne foregår via Skype, så formår Mette at skabe et meget trygt og nærværende rum at være i. Det er en ganske særlig kvalitet ❤. Jeg har ikke på et eneste tidspunkt følt mig alene, men til gengæld hver gang følt mig set, rummet, støttet og løftet hele vejen igennem. Mette har mine aller varmeste anbefalinger ". - Anna.

Mathilda om METAsundhedsanalyse online:

"Jeg har luret på META-sundhed i snart 4 år, men havde bare ikke fundet den rette terapeut før Mette pludselig dukkede op. Jeg er så taknemmelig for at Mette i dén grad har hjulpet mig med at få bevidsthed på mine indre problematikker, konflikter og traumer som havde manifesteret sig fysisk hos mig.

På trods af at jeg har en holistisk kropsuddannelse selv, kunne META og Mette’s helt særlige måde at kommunikere META-sundhed på, give mig HELT nye indsigter som var så præcise og oplysende at det uforløste forløste sig i mig over en relativ kort periode. Mette har formået at være den smukkeste katalysator for at healingen kunne få plads - med sin kærlige energi og sin raffinerede måde at balancere adskillelse og egne erfaringer i sine sessioner, føler man sig dybt set og hørt og i meget trygge hænder.

I kraft af sessionerne med Mette har jeg også lært META-sundheds tankegangen til husbehov og forstår mig selv meget bedre og kan nu i endnu højere grad koble min krop, mit sind og min ånd sammen, og derved kommunikere med mig selv så jeg selv kan forløse/forstå og slippe de ting som kommer op. Min erfaring i det her forløb er at ALT har en sammenhæng. Så hvorfor ikke bare tage det ved roden og forløse det ❤️". - Mathilda