Indre barn cirkel for mødre uden mødre der holder.

Invitation til at dele et blidt, healende og kraftfuldt rum med 8 andre mødre.

Vi mødes i cirklen for at se, ære og vidne jer hver især og hinanden.

Cirklen er for dig:

Der er mor uden en mor der holder.

Der har lyst til at mødes i en live online cirkel af andre kvinder  med indre sårede børn, hvor vi skal ære og vidne dele af jeres historier.

Der har lyst til rum til et skridt dybere ind.

Der har lyst til at forbinde sig med sig selv og med de øvrige kvinder i kredsen.

Der nogle gange føler sig alene i verden og mærker, at det kan være meningsfuldt at dele et rum med andre, der genkender.

Der har lyst til at holde rum for sin dybe kraft og forbinde sig med sin krops visdom og svar.

Der har lyst til at træde et skridt tættere på naturen i dig og omkring dig.

Uddybende om cirklen:

Jeg vil i løbet af 6 gange holde et kærligt, kraftfuldt og blidt rum for en rejse dybere ind, hvor du har mulighed for at forbinde dig dybere med dig selv, dit indre barn samt dine med-mødre i cirklen.

I løbet af de 6 gange vi mødes, skal vi blandt andet holde rum for øge forbindelsen til dig selv samt åbne op for en dybere blidhed for dig selv, dit indre barn og din måde at være her på.

Vi skal se på hvilken fortælling, der løber om mødre og kvinder i din slægt, samt på hvad der er deres fortælling om dig, og om hvilke tråde det trækker i din fortælling om dig selv.

Vi skal holde rum for, hvad det har betydet for dig at være datter af en mor, der ikke holder, og nu efterfølgende moder uden en moder. Og vi skal tale om moderskabet, når børnene vækker de indre børns smerte samt om at bryde traumekæden af arvelige traumer, der vandrer i slægten.

Sammen væver vi et lille nyt stykke historie om måden at kvinde og moder på i slægten.

Det er vigtigt at vide, at det ikke er et 1:1 terapeutisk forløb, men et meningsfuldt rum, vi deler.

Jeg inviterer ind og holder rummet med min dybe erfaring, men i en cirkel holder vi alle et fælles ansvar for det rum vi deler, vores måde at være sammen på, samt for det vi bringer ind i rummet. Alt hvad der deles i rummet er omfattet af tavshedspligt, og det er vigtigt, at du kan arbejde ansvarsfuldt med dig selv.

Velkommen ❤.

Praktisk information:

Mødegange: 6 gange

Antal pladser: 8

Pris for alle 6 gange; 2500 kr.

Pladsen er din når du har tilmeldt dig via mail og overført pengene på mobilepay 61711996, Mette Buhl eller på følgende konto; reg.nr. 7410 kontonr. 2076827292, Jutlander Bank.