Jeg tilbyder blide, dybdegående og forløsende 1:1 sessioner og forløb med rod i dit indre barn og din krops visdom.                 

Min intention er at holde et blidt, dybdegående og helende rum, hvor du kan være med hele dig. Mit ønske er, at du kan betragte det som et frit rum med plads til netop hele dig, hvor du ikke skal præstere. 

Jeg tilbyder et rum til en rejse dybere ind, så healingen kan ske indefra og ud med rod i din krops visdom og dine indre svar.

Jeg betragter mennesket som en helhed, hvor tanker, følelser og krop er naturligt forbundet, og derfor ikke kan adskilles i det dybe traumeforløsende arbejde.

Flere psykologer rundt om i verden taler om, at vores celler husker hændelser, som vi udsættes for som børn, unge eller voksne. De taler om cellernes implicitte hukommelse, det vil sige hukommelse hinsides sproget, og omtaler cellerne som små hjerner, som sanser og lagrer oplevelser allerede på et meget tidligt stadie.

Derfor holder jeg et dybdegående rum hvor både tanker, følelser og kroppens hukommelse inddrages.

Jeg guider dig blidt til at forbinde dig med din krop samt de svar der bor i den og i dit indre, og herfra forløser vi. 

Praktisk.

Sessionerne finder sted online 1:1 via Zoom.

Det betyder at du uafhængigt af geografi kan bestille tid hos mig, og at jeg kan tilbyde dybe, forløsende sessioner, mens du sidder i din egen stue og på et tidspunkt, der passer dig.

Når vi sidder 2 mennesker overfor hinanden via en skærm, så dannes der et helt særligt nærværende rum, hvor tilstedeværelsen er lige så dyb og ærlig, som når vi mødes ansigt til ansigt.

Til online sessioner anvender jeg den sikre videoforbindelse Zoom. Det eneste du skal gøre forud for sessionen er at sende mig din mailadresse, så sender jeg dig et link via din mail, som du skal klikke på, på det aftalte tidspunkt, og på den måde forbindes vi via video.

Hvis du har brug for at læse om andre kvinders oplevelse af online sessioner samt mødet med mig, er du meget velkommen til at læse mere under ´udtalelser´.

Det er muligt at aftale tider fra kl. 09.00 på hverdage. Mandag til torsdag er sidste tid kl. 19.00, fredag kl. 15.00.

Kontakt.

Se fanen `kontaktformular` for tidsbestilling. Skriv meget gerne 2-3 forslag til tider til mig, så finder vi en der passer dig. Du er også meget velkommen til at kontakte mig ved uddybende spørgsmål etc. Vær opmærksom på at mit svar kan ende i dit spamfilter. 

Priser.

1. indledende session, varighed 75 min.: 1075 kr. Ved første indledende session har jeg sat ekstra tid af til afklarende spørgsmål etc. Denne tid er inkluderet i prisen.

Efterfølgende sessioner kan købes enkeltvis til 1075 kr. pr. session, af 60 minutter, eller som et forløb på 4 sessioner, af 60 minutter, til 3900 kr. Besparelse; 400 kr. Dette kan gentages ubetinget efter de 4 sessioner er afholdt.

Beløbet betales forud for 1. session session via mobilepay på 61711996, Mette Buhl, eller ved kontooverførsel på reg.nr. 7410 kontonr. 2076827292, Sparekassen Danmark at 1871.

Afbud.

Hver eneste tid er værdifuld, så hvis du er forhindret i at bruge din tid, så meld gerne afbud i god tid, så andre kan få glæde af den.

Ved afbud bedes du melde afbud pr. mail eller sms senest 24 timer før din session.

Ved afbud senere hæfter du for 50 % procent af betalingen. Ved udeblivelse uden afbud hæfter du for hele betalingen.

 

"Hos Mette oplever jeg vitterligt uendelig støtte, omsorg og kærlighed 💗 Mette skaber det mest trygge, respektfulde og rummende rum jeg kan forestille mig og mere til, og hun besidder den vidunderlige gave; at hun har den mest indfølende og spot on fornemmelse for, hvad der sker i mig og i rummet. Imellem sessionerne oplever jeg kropslig forløsning uden min bevidste indvirken; pludselig rokerer det hele bare på plads i mine celler, og jeg ved, at der er en dybere forklaring, men for mig føles det bare som ren kærlighedsmagi. Derudover er jeg i mit forløb med Mette blevet bedre og bedre til selv at holde og rumme mit indre barn på et dybt healende plan - netop fordi Mette, i sine helt unikke sessioner, giver SÅ smukke eksempler på, hvordan jeg kan gøre det i ren VÆREN, accept, respekt og kærlighed til mig selv og mit indre barn. Jeg takker dig af hele mit hjerte for det smukke, transformerende og kærlighedsfulde arbejde du gør 🙏❤️ og jeg takker mig selv for at have givet mig selv lov til at investere i så rolig, kærlig og dyb transformerende healing" - Michaela.