"Kære Mette,

Uden dig og din støtte var jeg ikke kommet til, hvor jeg står i dag.

I dag er jeg et sted i mit liv, hvor jeg begynder at turde tro på mennesker igen. Jeg tør lige så stille begynde at tro på mig selv. Ja, jeg er så småt i gang med at skabe mig et nyt liv.


I løbet af de 2 år, som vores kontakt har varet, har jeg lært at følelser ikke er farlige. - At de faktisk er til at håndtere, og at de vil mig det godt.

At jeg ikke dør af at mærke min fortid, når den brydes op i små dele, og vi sammen møder de dele med nænsom og tålmodighed.


Du har ofte gået et ekstra mil for mig, når jeg havde det svært. Hvilket jeg ofte havde i løbet af de to år. Den ekstra mil, du valgte at gå med mig, har været med til, at jeg (igen) kan finde en tillid indeni mig til mennesker omkring mig.

Det vil jeg aldrig glemme dig for.


Du har en imminent fornemmelse for nænsomhed. Terapeuter som dig er meget svære at finde, og er en gave, når man finder dig!

Fra mit hjerte tusinde tak!.


Mange kærlige hilsner,

I taknemmelighed". - En kvindelig klient, der gerne vil være anonym her. 

"Mette kan noget helt særligt – hun er nærværende, lyttende og med hendes beroligende sind kan jeg få lov at åbne op til de dybe lag, der ligger i mig.

Mette skaber det mest healende rum, jeg har oplevet og alle processer kan få lov at blive gennemlevet i deres eget tempo.

Jeg var starten meget skeptisk over, at sessionerne foregik online, da jeg selv er kropsterapeut og der gik derfor 8-9 måneder inden jeg tog kontakt, men noget i mig blev alligevel ved med at søge tilbage til Mette, og jeg har ikke fortrudt et sekund.

Jeg blev ganske overrasket, for det, at det foregår online har ingen betydning. Mette skaber rummet og med hendes rummelige og kærlige tilgang, kan alt det der fylder få plads.

Jeg gik hos Mette i over et år, og det er noget af det mest meningsfulde jeg gjort for mig selv. Jeg er på et dybt plan kommet tættere på mig selv.

Der er noget i mig, som nu kan lytte mere klart og omsorgsfuldt til mig selv.

For hver enkelt session jeg har haft hos Mette har noget rykket sig i mig og det har en effekt i mit liv.

Det har påvirket min relation til mig selv, men også min relation til mine nærmeste. Jeg er dybt taknemmelig for det rum Mettee har holdt for mig.

Mette får mine varmeste og kærligste anbefalinger". - Karolina
"Mette har hjulpet mig med at heale mit fødselstraume. Det har været den vildeste mest forløsende, underlige og dejligste oplevelse. På kort tid kom der ro på min krops nervesystem og jeg følte mig ikke længere stresset. Undervejs opstod flere åbenbaringer, som blandet andet betød at jeg fik normaliseret min mælkeproduktion på mit ene bryst, som havde været påvirket siden oplevelsen, så der nu er ens produktion på begge bryster. Det var utrolig trygt og rart og rørende at føle sig set, hørt og forstået allerede fra første øjeblik, på trods af at sessionerne afholdes online. Jeg er virkelig taknemmelig og jeg vil ikke tøve et sekund med at tage fat i Mette igen, hvis der skulle dukke mere op" - Elise
"Jeg har fået flere sessioner via Zoom af Mette, og jeg må bare sige, det rykker for vildt. Hver gang har det været dybt forløsende og helende. Mette er en meget dygtig, empatisk, nærværende behandler. Selvom behandlingerne foregår online, så formår Mette at skabe et meget trygt og nærværende rum at være i. Det er en ganske særlig kvalitet ❤. Jeg har ikke på et eneste tidspunkt følt mig alene, men til gengæld hver gang følt mig set, rummet, støttet og løftet hele vejen igennem. Mette har mine aller varmeste anbefalinger ❤". - Anna "Jeg begyndte hos Mette efter anbefaling fra min søster, som havde haft et par ganges session hos Mette på det tidspunkt.

Jeg skulle på en måde tage tilløb til at gå denne vej, da det ikke umiddelbart er den vej, jeg naturligt ville vælge.

Jeg havde gået i terapi hos psykologer i årevis, og havde også fået styr på mange udfordringer i og omkring mit liv, og mine børns udfordringer.

Men det var tydeligt for mig, at der manglede noget i min udvikling. En slags kobling mellem min hjerne og min krop. Jeg er/var meget et hovedemenneske, men jeg må sande, at jeg følte mig amputeret i mange henseende. 

Mette kan, som ingen anden kan, hjælpe mig med at åbne mig fuldstændigt op.

Helt til mit inderste indre, og ind til min indre lille barn. Og hun lader min krop tale min sandhed, og fortolker min krops signaler på viseste og smukkeste vis.

Hos Mette er jeg aldrig forkert.

Min krop fortæller mig sandheden. Og i rum med Mette bliver afsavnet, ensomheden og forladtheden i mit liv nænsomt holdt og støttet, helet og forløst.

Der bliver holdt rum for hele min rejse hos Mette.

Jeg er overvældet over, at kunne arbejde med mine traumer på denne dybe, helende måde, og opnå den nye dybe indsigt og viden i og om mig selv. Det giver så stor mening for mig, endelig at få min krop med. Jeg føler mig, for første gang i mit liv, hel.

Jeg er blevet vældig optaget af epigenetik, da jeg ser mine børn kæmpe samme kampe, som jeg gjorde som barn, - og senere som voksen.

Sessionerne med Mette stiller dermed, helt uden tung byrde, - men kun naturligt, krav til, at jeg tager ansvar for at arbejde med mit liv, så jeg kan sætte mig selv fri af generationstraumerne og give den bedste gave til mine børn, - og til mig selv. Frihed.

Som menneske står jeg i dag, faktisk allerede fra første session, meget stærkere og langt mere grounded i mig selv.

Jeg har opnået en indre ro, jeg aldrig havde troet muligt. (Jeg har jo aldrig oplevet det før). Min proces skaber ringe i vandet, og på forunderlig vis, påvirkes mine børn og min mand også.

Min største udfordring var at tage springet og tage kontakt. Jeg har intet fortrudt. Mit liv er i allerhøjeste grad beriget.

Mette har dig!. - Stinne
"Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Mette, hvis man er i gang med at arbejde med sig selv. Og hvis man er åben for at verden kan se lidt anderledes ud, end man hidtil har set den. Jeg har selv gået tre år i terapi, og arbejdet dybt med en efterfødselsreaktion, men det var først da jeg begyndte samtalerne med Mette, at jeg syntes at forstå helheden, og derefter er de samme ting jeg altid har arbejdet med, bare blevet nemmere at se i lyset, og dermed bliver de slet ikke lige så store. Det var som om, at der endelig var en vis kvinde der talte mit sprog. Kroppens sprog. Det har virkeligt vendt mine udfordringer at få helet dybt i kroppen, og ikke bare få den terapeutiske forklaring på, hvorfor jeg har reageret som jeg har. For viden alene kan ikke ændre på kroppen. Det kan forløsning til gengæld. og det er det man oplever sammen med Mette. I et trygt, kærligt rum, som man ville ønske kunne vare for evigt. 

Jeg har fået så meget med allerede efter et par måneder, og jeg glæder mig til at arbejde endnu dybere, sammen med Mette.

Kun mine allervarmeste anbefalinger, fra indersiden af mit hjerte. Alle fortjener en Mette" - Hanne
"Kære Mette. Det har været en fornøjelse at modtage dine sessioner. Din viden inden for Metamedicin gjorde mig nysgerrig på, om du kunne hjælpe mig. Du har været god til at forklare sammenhænge mellem krop og psyke. Du er en virkelig dygtig behandler der straks mærker energien og blokeringerne man måtte have. Jeg føler mig i virkelig trygge hænder, og har følt mig både lettet og i mere flow efterfølgende. Jeg har fået en bedre nattesøvn og er blevet meget bedre til at sætte grænser og se mit eget værd, så jeg ikke presser mig ud i stress. Du formår at komme et lag dybere på en empatisk, støttende og meget nænsom måde" - Maria
"Hos Mette oplever jeg vitterligt uendelig støtte, omsorg og kærlighed. Mette skaber det mest trygge, respektfulde og rummende rum, jeg kan forestille mig og mere til - og hun besidder den vidunderlige gave; at hun har den mest indfølende og spot on fornemmelse for hvad der sker i mig og i rummet. Jeg i mit forløb med Mette blevet bedre og bedre til selv at holde og rumme mit indre barn på et dybt healende plan - netop fordi Mette, i sine helt unikke sessioner, giver SÅ smukke eksempler på hvordan jeg kan gøre det i ren VÆREN, accept, respekt og kærlighed til mig selv". - Michaela